УКР
App for android App for apple
Головні новини
Подобається

Коментар про “футболобандерівців” заборонив співачці виступати на ФІФА

07/06/2018
Коментар про “футболобандерівців” заборонив співачці виступати на ФІФА

Співачка відома своєю підтримкою проросійських бойовиків.

Міжнародна федерація футболу (ФІФА) заборонила російській рок-співачці Юлії Чичеріній виступати перед вболівальниками під час Чемпіонату світу у Росії.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

ПОПУЛЯРНЕ: Півзахисник Шахтаря Бернард налякав турецький клуб своїми запитами по зарплатні

За словами Чичеріної, вона отримала листа від ФІФА, в якому йдеться, що їй забороняють співати на фестивалі вболівальників у Ростові-на-Дону. Співачка назвала чиновників Федерації "футболобандерівцями".

У листі від ФІФА зазначається, що Федерацією заборонено виконувати на її заходах будь-які пісні воєнної, політичної чи релігійної тематики. А Чичеріна асоціюється з воєнною тематикою, навіть якщо вона не буде виконувати подібні пісні, передає ТАСС.

ФІФА зазначила, що участь співачки у фестивалі вболівальників може викликати негативну реакцію з боку ЗМІ і зіпсувати репутацію федерації.

Юлія Чичеріна відома своєю підтримкою проросійських бойовиків з угруповань "ДНР" і "ЛНР". Зокрема, вона отримала паспорт "громадянки ЛНР".  Раніше вона присвятила кліп ватажкам терористів та використала у ньому кадри прощання із загиблими українськими військовими.