УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

Стало відомо скільки отримує Дієго Марадона за один матч ФІФА

28/06/2018
Стало відомо скільки отримує Дієго Марадона за один матч ФІФА

10 тисяч фунтів (близько 11,3 тисяч євро) отримує Дієго Марадона від ФІФА за кожен відвіданий матч чемпіонату світу, повідомляє Daily Mail.
 


Відповідно до джерела, ці екс-тренеру збірної Аргентини передбачені гроші згідно програми легенд ФІФА. Президент ФІФА, Джанні Інфантіно зацікавлений в тому, щоб кожен матч чемпіонату світу відвідували відомі колишні футболісти грає команд.
 
Дієго Марадона відвідав всі три гри збірної Аргентини на груповому етапі чемпіонату світу – з Ісландією (1: 1), Хорватією (0: 3) і Нігерією (2: 1). В 1/8 фіналу турніру команда Хорхе Сампаолі зустрінеться з Францією, гра відбудеться 30 червня.
 
Нагадаємо, після останньої гри Марадона грубо образив гравців збірної Нігерії.

57-річний колишній нападаючий збірної Аргентини Дієго Марадона відзначився скандальним вчинком під час матчу третього туру групового етапу ЧС-2018 Нігерія – Аргентина (1: 2).

Збірна Аргентини вирвала перемогу в кінцівці матчу завдяки голу Маркоса Рохо на 86-й хвилині зустрічі. Після голу Рохо Марадона, який спостерігав за грою з трибуни в якості глядача, показав в сторону поля середні пальці обох рук.

Перемога дозволила збірній Аргентини вийти в 1/8 фіналу чемпіонату світу-2018, де вона зіграє з національною командою Франції.