УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

Півзахисник “Динамо” хоче покинути команду

30/06/2018
Півзахисник “Динамо” хоче покинути команду

Головний тренер київського клубу Олександр Хацкевич повідомив в інтерв’ю Спорт-Експресу, що півзахисник Динамо Сергій Рибалка має намір в літнє трансферне вікно змінити клуб.

“З Серьогою у нас відбулася відверта розмова відразу після виходу команди з відпустки. І він мені прямо сказав:” Миколайович, я буду працювати з молодіжкою і шукати собі новий клуб “. Всі крапки над” i “ми розставили відразу: людина чесно позначила свою позицію – і ніяких питань у мене до Рибалки не виникає “, – сказав Хацкевич.

На цьому тижні з’явилася інформація, що Сівасспор готовий викупити півзахисника Динамо Сергія Рибалку, який виступав за турецьку команду на правах оренди.

Як повідомляється, Рибалка весь минулий сезон провів в оренді в турецькому «Сівасспор» (18 матчів, 1 гол). Його контракт з «Динамо» діє до літа 2019 року.

Нагадаємо, новим головним тренером київського Арсеналу став Фабріціо Раванеллі – екс-футболіст туринського Ювентуса і збірної Італії. Єдиним місцем роботи в якості головного тренера для Раванеллі залишається французький Аяччо.