УКР
App for android App for apple
Інші види спорту
Подобається

“Чергова поразка”: Стаховський програв парний чвертьфінал на турнірі ATP

19/07/2018
“Чергова поразка”: Стаховський програв парний чвертьфінал на турнірі ATP

Друга "ракетка" України тенісист Сергій Стаховський зупинився 19 липня в 1/4 фіналу на турнірі ATP World Tour 250 у Ньюпорті (США) із призовим фондом 557 тис 050 дол.

У матчі парного розряду Стаховський та австралієць Меттью Ебден у трьох сетах поступилися другим сіяним на цих змаганнях Дівіджу Шарану (Індія) і Джексону Вітроу (США) – 6:7, 4:7, 3:6, повідомляє Укрінформ.

Так само у чвертьфіналі турніру в місті Умаг (Хорватія) з призовим фондом 560 тыс 780 долл зачохлив сьогодні ракетку й інший киянин – Денис Молчанов. Разом зі словаком Игорем Зеленаєм він програв чеському тенісному дуету Роман Єбави/Іржи Весели – 3:6, 5:7.

Нагадаємо, раніше Сергій Стаховський поступився Джейсону Юнгу з Тайвані у першому колі одиночного турніру АТР в Ньюпорті (США).

Суперники провели на корті 1 годину і 40 хвилин. 

Долю першого і другого сету вирішив всього один брейк. У третій партії українець вийшов вперед з брейком 2-1, але потім до кінця поєдинку зміг захистити тільки одну подачу. 

Джейсон Юнг (Тайвань)- Сергей Стаховский (Украина)  6:4, 3:6, 6:3.

Нагадаємо також , що 2014 року Стаховській у парній комбінації був півфіналістом цього турніру, який цього року завершиться 22 липня.