УКР
App for android App for apple

“Вирублю Усика одним ударом”: Тоні Белью зробив заяву про майбутній бій

24/07/2018
“Вирублю Усика одним ударом”: Тоні Белью зробив заяву про майбутній бій

Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі українець Олександр Усик заради бою з британцем Тоні Белью готовий перейти у суперважку вагову категорію. Британський боксер Тоні Белью переконаний у тому, що зможе перемогти Олександра Усика.

Про це наш боксер заявив в інтерв'ю iFL TV.

«Ми обов'язково все це обміркуємо і зробимо правильний вибір. Тому що я вже говорив, що коли завоюю всі пояси, об'єднаю їх, то моєю метою буде перехід у суперважку вагову категорію. Ну а якщо сказав, то треба виконувати – значить, будемо вирішувати ці справи. Мені цікавий бій з Тоні Белью. Я навіть готовий їхати в Англію для цього бою», – сказав Усик.

Про бажання провести бій з Белью Усик заявив відразу після перемоги над Гассієвим в Москві. Переговори між боксерами вже почалися.

«Усик проти Белью – найкращий бій, який можна зараз зробити. Тоні чудово почувався у важкій вазі, і я не впевнений, що він здатний укластися в межі першої важкої ваги. Але я знаю, що сам Усик готовий піднятися до тяжів. Я поговорив з Тоні в суботу ввечері і зрозумів його наміри. Я вже звернувся до команди Усика, і ми почнемо переговори вже на цьому тижні», – розповів Едді Хірн, промоутер британця.

Зазначимо, якщо бій відбудеться в Британії, Усик знову проведе титульний бій при чужих уболівальниках. 

"Як я у нього виграю? Я вирублю його. Інших варіантів немає. Не зрозумійте мене неправильно, я не наївний, я ні на хвилину не вважаю, що я краще Олександра Усика. Мене не хвилює, що хтось там щось говорить, я вам не Мурат Гассієв, мені потрібен тільки один удар – я довів це за останні кілька років", – сказав боксер щодо Усика.

"Я щасливий. Він хоче битися в Англії, Едді Хірн уже дзвонив мені. Я хочу, щоб бій відбувся до кінця року, це буде мій останній бій", – заявив Белью.

Нагадаємо, що Тоні Белью нокаутував Девіда Хея.

Раніше повідомлялося, що перед боєм з Джошуа в Усика розраховують на поєдинки з Белью і Хеєм.