УКР
App for android App for apple

Російський боксер втратив звання чемпіона світу за версією WBO

05/08/2018
Російський боксер втратив звання чемпіона світу за версією WBO

Російський спортсмен Сергій Ковальов не зміг захистити титул чемпіона світу за версією WBO у ваговій категорії до 79,38 кг.
Він поступився колумбійському супернику Елейдеру Альваресу технічним нокаутом в сьомому раунді.

У перші ж хвилини зустрічі Альварес продемонстрував, що не має наміру поступатися більш відомому супернику у швидкості. Він був максимально зосереджений на обороні.

У другому раунді колумбієць продемонстрував ряд непоганих ударів і показав, що у нього небезпечний джеб. До четвертого раунду він змінив тактику і пішов вперед, ніж російський спортсмен і скористався. Однак уже в наступному раунді колумбієць вирівняв становище.

Ковальов тримав перевагу весь шостий і половину сьомого раунду. Однак потім він несподівано впав після сильного удару. Ковальов зміг піднятися на ноги і продовжив поєдинок, але за 36 секунд до гонгу знову опинився в нокдауні. Незабаром відбулося друге падіння, після якого росіянин піднявся, але протримався лише кілька секунд. У підсумку за 15 секунд до гонгу суддя вирішив зупинити поєдинок.
 

Відзначимо, що Альварес продовжив безпрограшну серію в професійній кар'єрі – 24 звитяги. Для Ковальова поразка стала 3-ю при 32 перемогах і 1 нічиї.

Додамо, раніше Ковальов в 2016 і 2017 роках двічі програвав американцю Андре Уорду.