УКР
App for android App for apple
Інші види спорту
Подобається

“Беру 500 доларів за годину”: Еліна Світоліна розповіла про примхи арабських шейхів

10/08/2018
“Беру 500 доларів за годину”: Еліна Світоліна розповіла про примхи арабських шейхів

Найкраща тенісистка України Еліна Світоліна заробляє мінімум 500 доларів за один приватний годинний урок.

За визнанням нашої спортсменки, найбільш вигідними в цьому плані є поїздки в ОАЕ і Катар, де шейхи надають особливі умови і висувають свої вимоги.

"Зазвичай мої приватні уроки коштують 500 доларів на годину. Це коштує таких грошей, навіть більше. Коли мене запрошують шейхи в Емірати або Доху, то вони запрошують на цілий тиждень: пожити, потренуватися і пограти одну годину в день з ними … Їм цікавий теніс . Вони зустрічають на "Бентлі", селять в п'ятизірковому готелі. І один годину ти з ними граєш. на корті ставлять великі вентилятори, щоб шейху не було жарко ", – розповіла Світоліна в інтерв'ю Youtube-шоу" Від душі в душу ".

Нагадаємо, у ніч проти суботи перша ракетка України Еліна Світоліна проведе поєдинок чвертьфіналу Відкритої першості Канади, що триває в Монреалі.   Суперницею нашої тенісистки буде лідерка збірної Бельгії Елізе Мертенс, яка посідає 15-те місце у світі.   
"Мертенс є не зовсім зручною опоненткою для Світоліної, – каже Експрес-онлайн Герман Беньямінов, почесний президент Федерації тенісу України. – Саме ця спортсменка вибила Еліну з Відкритої першості Австралії. Та я певен, що Світоліна візьме реванш у Мертенс.    Маю також відчуття, що наша тенісистка тріумфує в Канаді. По-перше, вона виступає у статусі чинної переможниці турніру і розуміє, наскільки важливо захистити титул. По-друге, Світоліна показує не лише солідну гру, але й міцний характер. От порівнюю гру Світоліної із грою першої ракетки світу Сімони Халеп і розумію, що це небо і земля – українка показує значно цікавіший теніс".  
За вихід до чвертьфіналу Еліна Світоліна уже заробила 60 210 доларів, а в разі перемоги над Мартенс збагатиться на 126 450 доларів. Якщо ж українка вийде до фіналу, то отримає 252 425 доларів, а захист титулу принесе їй заробіток у розмірі 519 480 доларів.  

Цікаво, що букмекери ставлять на перемогу українки – 1,5 проти 2,8 на бельгійку. Зустріч відбудеться четвертим запуском на центральному корті Монреаля. Орієнтовний час початку поєдинку – 03:00 за Києвом.