УКР
App for android App for apple
Інші види спорту
Подобається

“Що за ніч видалась!”: Світоліна перемогла росіянку на турнірі в США

15/08/2018
“Що за ніч видалась!”: Світоліна перемогла росіянку на турнірі в США

Українська тенісистка Еліна Світоліна обіграла росіянку Світлану Кузнєцову в другому раунді турніру в американському Цинциннаті.

Перша ракетка України виграла перший сет на тай-брейку, після чого програла другу партію, але виявилася сильнішою у вирішальному сеті – 7:6, 4:6, 6:4.

Впертий матч змусив спортсменок 2,5 години провести на корті. У третьому раунді першості Світоліна зіграє проти кращої в парі Аманда Анісімова (США) – Петра Мартіч (Хорватія).

Третє коло турніру в Цинциннаті стало заключним для української тенісистки минулого року.

Минулого тижня Світоліна поступилася у півфіналі турніру серії WTA Premier 5 в Монреалі американці Слоун Стівенс, яка займає третє місце в світовому рейтингу.

Через це перша ракетка України опустилася на сьоме місце в рейтингу Жіночої тенісної асоціації (WTA) та вперше за 15 місяців опинилася поза топ-п'ятірки.

Нагадамо, у березні українська тенісистка Еліна Світоліна здобула перемогу на змаганнях у США. Про це спортсменка написала у власному Twitter.

"Що за ніч видалася! Уперше грати в Madison Square Gardens було для мене дуже особливим… Але перемогти там – це божевілля!" – зазначила Світоліна.