УКР
App for android App for apple
Інші види спорту
Подобається

Ронда Роузі змогла завоювати титул чемпіона в рестлінгу

20/08/2018
Ронда Роузі змогла завоювати титул чемпіона в рестлінгу

Перша жінка член у Залі Слави UFC перемогла Алексу Блісс в рамках турніру Summer Slam

Колишня чемпіонка UFC американка Ронда Роузі виграла перший титул у рестлінгу через сім місяців після дебюту в найбільшій компанії WWE. Вона перемогла Алексу Блісс у рамках турніру Summer Slam. Бій відбувся на арені в Брукліні і тривав менше п'яти хвилин. Роузі стала третім бійцем, який виграв UFC і WWE, і першою жінкою, якій це вдалося.

31-річна Ронда Роузі в 2007 році стала чемпіонкою світу з дзюдо. У 2008 році стала першою американкою, яка завоювала бронзову медаль з дзюдо на літніх Олімпійських іграх. Потім перейшла у змішані єдиноборства. Стала чемпіонкою UFC, провела 14 боїв. Після 12 перемог двічі поспіль програла Холлі Холм (листопад 2015) і Аманді Нуньєс (31 грудня) і завершила кар'єру.

Нагадаємо, що у травні поточного року Ронда Роузі заявила, що планує стати мамою. Спортсменка вже впродовж трьох років одружена з Тревісом Брауном і, ймовірно, готова відійти від активної спортивної кар'єри.

Раніше ми писали, що Ронда Роузі стала першою жінкою в Залі Слави UFC. Американка володіла чемпіонським поясом UFC в найлегшій вазі.