УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

Головного тренера “Манчестеру” Жозе Моурінью засудили до року в’язниці умовно

04/09/2018
Головного тренера “Манчестеру” Жозе Моурінью засудили до року в’язниці умовно

Головний тренер "Манчестер Юнайтед" Жозе Моурінью засуджений до року в'язниці умовно за несплату податків в Іспанії. За інформацією Football Italia, тренер звинувачується в невиплаті податків з доходу від використання прав на його образ в 2011 і 2012 роках.

Борг Моурінью становив приблизно 1,9 мільйона євро. Як повідомляли іспанська влада, португальський фахівець використовував ланцюг офшорів в Ірландії, Новій Зеландії і на Віргінських островах, а сума доходів за використання образу була 3,3 мільйона.

Моурінью – не єдина людина, у кого були проблеми з податками в Іспанії. Також справи заводилися на нападника "Барселони" Ліонеля Мессі і екс-форварда "Реала" Кріштіану Роналду.

Нагадаємо, що днями в Манчестері заговорили про звільнення Жозе Моурінью. За даними джерел англійських ЗМІ, в разі поразки від "Бернлі" тренер "Манчестер Юнайтед" міг бути звільнений. Однак "МЮ" на виїзді обіграв цю команду з рахунком 2:0.

Раніше головний тренер "Манчестер Юнайтед" закликав представників ЗМІ з повагою ставитися до його роботи. Жозе Моурінью нагадав, що виграв більше титулів Прем'єр-ліги, ніж всі інші 19 тренерів, разом узяті.