УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

Український клуб може прийняти Екс-гравець “Ліверпуля” і “Тоттенхема”

18/09/2018
Український клуб може прийняти Екс-гравець “Ліверпуля” і “Тоттенхема”

"Арсенал" зробив пропозицію Стівену Колкеру

Київський "Арсенал" може здійснити гучне підписання. Столичний клуб зробив пропозицію колишньому захиснику "Тоттенхема" і "Ліверпуля" Стівену Колкеру.

Гравець і клуб провели переговори. 26-річний Колер поки не прийняв ніякого рішення і повернувся в Англію. "Арсенал" готовий зробити англійця найбільш високооплачуваним гравцем у команді.

Останнім часом кар'єра Стівена Колкера на спаді. Цього літа гравець покинув шотландський "Данді" і зараз знаходиться без клубу. Зараз transfermarkt.com оцінює футболіста всього в 600 тисяч євро, хоча ще два роки тому його орієнтовна вартість становила 7,5 мільйонів євро.

Нагадаємо, в середині червня головним тренером "Арсеналу" став Фабріціо Раванеллі – колишня зірка "Ювентуса" і переможець Ліги чемпіонів.

Після свого призначення Раванеллі відповів своїм критикам: "Досвід – не головне, Зідан без досвіду виграв Лігу чемпіонів". Також зірковий тренер розповів нам про дубль у ворота України і про зустріч з Монікою Белуччі в Каннах.

У поточному сезоні "Арсенал" здобув лише одну перемогу в чемпіонаті України і замикає турнірну таблицю турніру. В останньому матчі "Арсенал" програв "Десні" 0: 1.