УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

Головний тренер київського “Арсеналу” Раванеллі подає у відставку

23/09/2018
Головний тренер київського “Арсеналу” Раванеллі подає у відставку

Головний тренер київського "Арсеналу" італієць Фабріціо Раванеллі подав у відставку. Про це він оголосив на прес-конференції після матчу з "Олімпіком", в якому "каноніри" поступилися з рахунком – 1:3.

Серед причин свого рішення Раванеллі назвав те, що йому не створили необхідних умов для роботи. Нагадаємо, що раніше президент столичного клубу Івіца Піріч дав зрозуміти, що скоро київський клуб попрощається з нинішнім наставником команди. "Ми всі чекали і чекаємо від команди кращих результатів. Але, на жаль, як і раніше перебуваємо на самому дні турнірної таблиці", – говорив Піріч перед матчем з "Олімпіком".

Фабріціо Раванеллі прийшов в "Арсенал" цього літа, змінивши на посту головного тренера Сергія Литовченка. Під його керівництвом команда в стартових восьми турах набрала лише 4 очки, через що розташовується на останньому місці в УПЛ.

До України єдиним місцем роботи в якості головного тренера для Раванеллі був французький "Аяччо". У 2013 році Раванеллі очолив "ведмедів", але 1 перемога, 4 нічиїх і 8 поразок не дозволили зберегти роботу італійському фахівцеві.