УКР
App for android App for apple

Лінарес, відправивший у нокдаун Ломаченка, повернувся на ринг з перемогою

30/09/2018
Лінарес, відправивший у нокдаун Ломаченка, повернувся на ринг з перемогою

Хорхе Лінарес успішно змінив вагову категорію

Колишній чемпіон світу в трьох вагових категоріях Хорхе Лінарес успішно дебютував в першій напівсередній вазі, перемігши свого суперника Абнера Котто нокаутом в третьому раунді. Лінарес відправив суперника в нокдаун у другому раунді, потім ще раз в третьому. Під час чергової атаки Лінареса обидва боксери опинилися на підлозі, і коли вони піднялися, рефері вирішив, що Котто більше не може продовжувати бій, і зупинив поєдинок.

Нагадаємо, в попередньому поєдинку Лінарес програв українському боксеру Василю Ломаченку титул чемпіона світу в легкій вазі за версією WBA. Хоча венесуелець зумів створити проблеми українцю – він вперше в кар'єрі відправив Ломаченка в нокдаун.

В наступному поєдинку Ломаченко зустрінеться з Хосе Педрасою. Поєдинок запланований на 8 грудня. Обидва боксери є чемпіонами світу в легкій вазі. Василь Ломаченко володіє титулом WBA в той час, як Педрас належить пояс чемпіона WBO.

До речі, вперше в історії українець очолив рейтинг кращих боксерів світу незалежно від вагової категорії. Василь Ломаченко перевершив досягнення Володимира Кличка.