УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

“Ми показали характер і витерпіли”: головний тренер “Динамо”прокоментував перемогу

26/10/2018
“Ми показали характер і витерпіли”: головний тренер “Динамо”прокоментував перемогу

Головний тренер "Динамо" прокоментував перемогу над "Ренном"

 Київське "Динамо" здобуло першу перемогу на груповому етапі Ліги Європи.  У третьому турі в гостях "Динамо" на останніх хвилинах вирвало перемогу у "Ренна".  Після матчу наставник киян Олександр Хацкевич відповів на питання журналістів.

 – Що з Циганковим?

 – Учора ввечері Циганков закінчив тренування і відчув, що не готовий на 100%.  Тому ми прийняли рішення не ризикувати його здоров'ям.  Його замінив Сідклей і зіграв досить добре.

 – Як би ви оцінили гру Миколенко?

 – Вся команда заслужила позитивну оцінку.  Миколенко в першому таймі активно грав вперед і надійно діяв в обороні.  Він провів сильний матч.  По грі в атаці і обороні до нього претензій немає.  Йому залишається набиратися впевненості, досвіду і додавати з кожною грою.

 – Було враження, що "Ренн" побоювався "Динамо", але потім кияни віддали ініціативу французам.

 – Коли у нас була можливість, ми намагалися контролювати м'яч і проводити швидкі атаки.  Гра змінюється.  Зрозуміло, що після пропущеного м'яча "Ренн" перехопив ініціативу.  Нам же потрібно було грамотно грати в обороні.  Хотілося б уникати великого технічного браку, який був в нашій центральній зоні.  Але в той же час суперник теж змушував нас помилятися.  У різний час і ми володіли м'ячем, і "Ренн", але ми показали характер і терпіли.  Це заслуговує на повагу.

 – Чим вас здивував "Ренн"?  Були якісь несподіванки?

 – Ми бачили, як грає "Ренн".  наголошували на флангові атаки, швидкий перехід з оборони в атаку плюс стандартні положення.  При позиційних атаках нічого небезпечного "Ренн" не створив.  У них є свій стиль, але в цьому матчі у них не вийшло його показати.

 – У матчі з "Ворсклою" результативна дія зробив Супряга, сьогодні Че Че.  Як оціните гру новачків?  Адаптація проходить успішно?

 – Футболісти, які виходять на заміну, підсилюють гру команди.  Їм потрібен час.  Че Че, Сідклей і Супряга старалися.  Так, були помилки, але помиляються всі.  Супряга намагався, чіплявся за м'яч, були хороші моменти.  На перше місце все одно виходить результат.  Коли новачки будуть готові, вони будуть грати.  Все поступово.

 – Але в повній мірі вони не готові?

 – Сідклей в тренувальному процесі виглядає досить непогано.  Я бачу гравців кожен день.  Є тактика на гру і стиль, яку сповідують наші суперники.  Сьогодні було багато боротьби, закидів і стандартних положень.  На сьогоднішній момент у нас оптимальний склад, і є результат.

 – У матчі з "Ворсклою" результативну дію Зробив Супряга, сегодня Че Че.  Як оцініте гру новачків?  Адаптація проходити успешно?

 – Футболісти, Які Виходять на заміну, підсілюють гру командіровку.  Їм потрібен час.  Че Че, Сідклей и Супряга старалися.  Так, були помилки, но поміляються всі.  Супряга намагався, чіплявся за м'яч, були хороші моменти.  На Перше місце все ж виходів результат.  Коли новачки будут готові, смороду будут играть.  Все поступово.

 – Альо повну мірою смороду НЕ Готові?

 – Сідклей в тренувальний процесі Виглядає Досить непогано.  Я бачу гравців шкірного дня.  Є тактика на гру і стиль, якові сповідують наші суперники.  Сьогодні Було много БОРОТЬБИ, закідів и стандартних положень.  На сьогоднішній момент у нас Оптимальний склад, и є результат.