УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

“Хулен Лопетегі намагається зробити все можливе”, – гравець “Реал Мадрид”

27/10/2018
“Хулен Лопетегі намагається зробити все можливе”, – гравець “Реал Мадрид”

Захисник "Реала" Марсело вважає, що головний тренер команди Хулен Лопетегі робить все можливе, щоб змінити ситуацію в клубі.

Повідомляється, що іспанський фахівець знаходиться на межі звільнення, але бразилець вирішив підтримати наставника.

"Ми постараємося змінити ситуацію, ми не такі вже й погані, але ми хочемо бути краще, – цитує Марсело офіційний сайт Ла Ліги. – Хулен Лопетегі намагається зробити все можливе, щоб змінити ситуацію і повернути команду на вершину турнірної таблиці, де ми і повинні бути.

Ель Класіко? У цій грі переможе той, хто зробить менше помилок. Ми повинні бути насторожі. Ми знаємо рівень "Барселони" і що можуть їх провідні гравці. Ми будемо грати в нашу власну гру, ми знаємо свій потенціал і не сумніваємося в ньому ".

Нагадаємо, що "Реал" веде активні переговори з потенційними тренерами. Одним з претендентів є легендарний Антоніо Конте, який сам нещодавно пішов у відставку через не найкращих показників своєї команди. Другий кандидат – тренер молодіжної команди "Реала" Сантьяго Соларі. У будь-якому випадку, все вирішить майбутній матч з "Барселоною" в рамках турніру "Ель Класіко".