УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

“У матчі з “Реалом Сосьєдад” він був близький до голу”: тренер вірить, що чорна смуга у кар’єрі Кости тимчасова

29/10/2018
“У матчі з “Реалом Сосьєдад” він був близький до голу”: тренер вірить, що чорна смуга у кар’єрі Кости тимчасова

Наставник "Атлетіко" Дієго Сімеоне прокоментував тривалу безгольову серію форварда команди Дієго Кости. – Дієго працює над тим, щоб голи повернулися.

"Він дуже важливий для нас, особливо його дії в роздягальні. У матчі з "Реалом Сосьєдад" він був близький до голу", – наводить Дієго Сімеоне.

Варто відзначити, що безгольова серія Дієго Кости досягла вже 17 матчів в чемпіонаті Іспанії та є найгіршою в його кар'єрі. В останній раз він забивав у Примері 25-го лютого цього року під час зустрічі з "Севільєю" (5: 2). Нагадаємо, в нинішньому сезоні 30-річний Дієго Коста провів за "Атлетіко" 11 матчів у всіх турнірах, забив три м'ячі (два – в Суперкубку УЄФА, один – в Лізі чемпіонів) і віддав дві результативні передачі.

Нагадаємо, що Дієго Коста – іспанський та бразильський футболіст, нападник іспанського клубу "Атлетіко Мадрид" і збірної Іспанії. "Атлетіко" орендував Дієго Косту з обов'язковим викупом. Лондонський клуб "Челсі", в якому до цього грав Дієго, погодився віддати іспанця до кінця сезону за 6 мільйонів євро з обов'язковим викупом за 60 мільйонів.