УКР
App for android App for apple
Головні новини
Подобається

Гравці “Лестера” вшанували пам’ять президента футбольного клубу

29/10/2018
Гравці “Лестера” вшанували пам’ять президента футбольного клубу

У неділю вночі Лестер опублікував заяву: Виша Шрівадданапрабха загинув, а разом з ним ще четверо людей, які були на борту.

Гравці футбольного клубу вшанували пам'ять президента:

Каспер Шмайхель, воротар Лестера: «Складно словами висловити те, наскільки багато ви значили для цього клубу і цього міста. Ми всі знаємо про інвестиції вашої родини, але зовсім не це головне. Ви так турбувалися не лише про клуб, але і про все співтовариство. Ви надали неоцінену допомогу госпіталям і благодійним фондам, і ми цього ніколи не забудемо. Ви заслуговуєте на величезну повагу у всіх аспектах».
Уес Морган, захисник Лестера: «Абсолютно шокований і пригнічений новиною про нашого власника. Його любили і обожнювали в клубі абсолютно всі, і особисто я поважав його безмірно. Всі думки і молитви з його родиною і сім'ями інших загиблих».


Енді Кінг, півзахисник Лестера: «Ви були чудовою людиною, яка дуже турбувалася за клуб, місто і все з ними пов'язане. Спасибі, що допомогли нам втілити мрії в реальність. Сподіваюся, ви так само пишаєтеся клубом, як і ми вами. Нам вас не вистачатиме».

Джеймі Варді, нападник Лестера: «Складно підібрати правильні слова. Для мене ви – легенда, неймовірна людина з найбільшим серцем і найбільшою душею в Лестері. Спасибі за все, що ви зробили для мене, моєї сім'ї і нашого клубу. Мені вас дійсно буде не вистачати. Спочивайте з миром».


Денні Уорд, захисник Лестера: «Спасибі за все, Бос. Ваше спадщина в Лестері буде надихати нас надалі. RIP дійсно прекрасній людині».

Харрі Магуайр, захисник Лестера: «Не описати словами мої почуття. Добрий, люблячий. Велика людина, яку нам всім буде так не вистачати. Ніколи не забуду допомогу президента. Не тільки під час моїх виступів за Лестер, а й під час Чемпіонату світу. RIP».

Вілфред Ндіді, півзахисник Лестера: «Ви були неймовірно добрі і завжди були готові допомогти. Спасибі вам за все те, що ви зробили для клубу. За те, що завжди підтримували команду і пройшли такий шлях, щоб подивитися на мою гру на Чемпіонаті світу. Відпочивайте, бос ».


Денні Сімпсон, захисник Лестера: «Спасибі вам за все, що ви зробили для мене, гравців, фанатів, клубу та міста в цілому. Ви зробили мою мрію і мрію інших реальністю. Я пригнічений і просто не можу зрозуміти, що сталося. Ми зробимо все можливе, щоб цей клуб розвивався. RIP».