УКР
App for android App for apple
Головні новини
Подобається

Світоліна була удостоєна пеціально нагородою від НОК України

01/11/2018
Світоліна була удостоєна пеціально нагородою від НОК України

Раніше спеціальної нагороди НОК були удостоєні сестри Бондаренко та Наталія Добринська

Національний олімпійський комітет України прийняв рішення відзначити тенісистку Еліну Світоліну спеціальною високою нагородою "Гордість України". У жовтні перша ракетка країни і четверта ракетку світу встановила історичне досягнення, перемігши в підсумковому турнірі WTА в Сінгапурі.

Світоліна стала першою українкою, яка перемогла на престижному турнірі серед найкращих тенісисток сезону. Після завершення сезону Світоліна вирушила "перезарядити батарейки" в бікіні на пляжі.

Нагадаємо, що раніше спеціальною нагородою Олімпійського комітету "Гордість України" були удостоєні сестри Олена і Катерина Бондаренко, які вперше в історії вітчизняного тенісу здобули перемогу в парному розряді одного з чотирьох турнірів "Великого Шолома" – відкритому чемпіонаті Австралії, і легкоатлетка Наталія Добринська – за отримання титулу чемпіонки світу і встановлення нового світового рекорду в легкоатлетичному багатоборстві, який до цього протримався 20 років.

Нагадаємо, що в опитуванні на звання найкрасивішої тенісистки сезону Еліна Світоліна впевнено посіла перше місце, випередивши всіх своїх конкуренток – тенісисток з ТОП-8 рейтингу.