УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

“У Пеллегріні тренування важкі, але вони цікаві”: Ярмоленко про відмінності “Вест Гему” від “Динамо”

02/11/2018
“У Пеллегріні тренування важкі, але вони цікаві”: Ярмоленко про відмінності “Вест Гему” від “Динамо”

Андрій Ярмоленко розповів, що не дивлячись на те, що тренування “Вест Гем Юнайтед» не дуже відрізняються від “Динамо” або Боруссії, в яких він грав, навантаження він отримував в стані Молотобойців набагато більші:

“Тренувальний процес такий же, як і всюди. Якщо одна гра в тиждень, то по одному тренуванню в день і один раз посеред тижня два тренування. У чому відмінність від Динамо? Всім відомо, що в англійському чемпіонаті інші швидкості, потрібно спочатку звикнути до цього. Думати треба швидше, як і працювати з м'ячем”.

Також футболіст додав про навантаження:

“Думаю, це більше залежить не від чемпіонату, а від тренерського штабу. У кожного наставника свій тренувальний процес. Якщо брати Пеллегріні, Реброва та Хацкевича, то фізичних вправ більше в Англії. У нас немає зараз єврокубків, тому тренуємося у “Вест Гемі” дуже багато. У Пеллегріні заняття важкі, але, в той же час, вони цікаві, з м'ячем”.

Андрій Ярмоленуо ще зазначив про стиль гри:

“Напевно, в Англії доводиться більше грати в обороні, ніж в Німеччині. Через те, що англійські команди люблять атакувати, незалежно від того, хто твій суперник. У цьому плані, напевно, доводиться більше приділяти увагу захисту”.

Нагадаємо, що Андрій Ярмоленко минулого місяця отримав важку травму ноги, через яку пропустить півроку. До цього він закріпився в основі Молотобойців, зігравши у 10 матчах, де забив два голи.