УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

Алан Патрік прокоментував гру з “Динамо” з точки зору лідерства в чемпіонаті

04/11/2018
Алан Патрік прокоментував гру з “Динамо” з точки зору лідерства в чемпіонаті

Бразильський півзахисник "Шахтаря" присвятив перемогу уболівальникам і сім'ям

У суботу в центральному матчі першого кола української Прем'єр-ліги "Шахтар" обіграв "Динамо". Матч в Харкові завершився з рахунком 2: 1 на користь команди Паулу Фонсека, прчем переможний гол був забив на доданих хвилинах другого тайму. Після гри поєдинок прокоментував бразильський півзахисник "гірників" Алан Патрік.

"Давно не обігравали "Динамо" в рамках чемпіонату, у нас була лише перемога в фіналі Кубка України. Думаю, сьогоднішній успіх потрібно присвятити нашим уболівальникам і сім'ям. Можливо, в останніх дербі ми програвали киянам через нестачу уваги нашої команди. Ми контролювали матчі, грали краще. на жаль, у нас не виходило бути сильно продуктивними в атаці і забивати голи. Слава Богу, сьогодні нашій команді це вдалося, не дивлячись на те, що було дуже складно", – розповів Алан Патрік.

"Ми відмінно зреагували після першого пропущеного гола. Відмінна перемога, потрібно привітати весь колектив. Думаю, це дуже важливий результат з точки зору лідерства в чемпіонаті України – "Шахтар" збільшив свою перевагу. Але зрозуміло, що чемпіонат ще не закінчився, попереду ще дуже довгий шлях. Фокусуємося на нашій меті, віримо в свою команду, – сказав Алан Патрік.