УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

“Якщо мене відправлять у відставку, все буде в порядку”, – Ніко Ковач

10/11/2018
“Якщо мене відправлять у відставку, все буде в порядку”, – Ніко Ковач

Головний тренер "Баварії" Ніко Ковач прокоментував майбутній матч проти лідера Бундесліги – дортмундської "Боруссії", який в разі невдачі може закінчитися відставкою хорвата.

 "Боруссія" випереджає "Баварію", яка йде третьою в Бунделсігі, на чотири очки.

"Знаю, що одна з головних тем в ЗМІ, це тиск, який чиниться на мене, але, якщо бути чесним, то я його не відчуваю. До матчу з" Боруссією "ми підходимо з найвищою мотивацією. У мене немає ніякого страху – це лише частина роботи, яку я вибрав. Якщо мене відправлять у відставку, все буде в порядку. я не боюся цього. Обидві команди заслуговують на повагу. "Боруссія" поважає нас, знає, що "Баварія" – хороша команда. Спробуємо грати в свій футбол. Ми повинні добре відпрацьовувати в обороні в кожному матчі, а в грі з "Боруссією" особливо. Не думаю, що у " оруссіі "багато слабких місць, зараз вони демонструють відмінний футбол", – говорить тренер.

Нагадаємо, що Ніко Ковач – хорватський футбольний тренер, очільник команди франкфуртського "Айнтрахта", колишній хорватський футболіст, півзахисник. Старший брат іншого відомого хорватського футболіста, Роберта Ковача.

Насамперед відомий виступами за клуби "Герта" та "Баєр 04", а також за національну збірну Хорватії.

Чемпіон Німеччини. Володар Кубка Німеччини.

 

Відомо, що матч відбудеться сьогодні, 10-го листопада, початок о 19:30.