УКР
App for android App for apple

Не Усиком єдиним: Відомий український боксер переміг суперника брутальним нокаутом

12/11/2018
Не Усиком єдиним: Відомий український боксер переміг суперника брутальним нокаутом

У США в рамках шоу The Contender відбувся поєдинок, в якому український боксер, який виступає в середній вазі, Євген Хитров брутально нокаутував американського боксера Малкольма МакКалістера.

Перевага нашого бійця над опонентом проявилася з самого початку бою і вже в 4-му раунді Хитров відправив суперника в глибокий нокаут.
Нагадаємо, що українець Євген Хитров у 2011 році на чемпіонаті світу в Баку виграв "золото" у ваговій категорії до 75 кілограм.

У 2013 Євген перейшов в професіонали і підписав контракт з американською компанією Fight Promotions.18 грудня 2013 року в дебютному поєдинку Хитров нокаутував в 1-му раунді восьмираундового поєдинку, американця Крістіана Наву.
 

30 травня 2014 року Євген Хитров підписав контракт з компанією знаменитого Майка Тайсона Iron Mike Promotions. В кінці 2014 роки контракт Хитрова перекупила компанія Лу Дібелла DiBella Entertainment.

14 січня 2017 року зазнав своєї першої поразки у професійній кар'єрі, поступившись технічним нокаутом американському боксера Імманувелу Алііму за вакантний титул WBC Silver.

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 

 

 
 

 

 
 
 

 

 

Just a little piece of fight #boxing #team #khytrov???

Публикация от Ievgen Khytrov (@real_khytrov)