УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

Шевченко викликав у збірну двох форвардів та доповнив склад української команди

12/11/2018
Шевченко викликав у збірну двох форвардів та доповнив склад української команди

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко доповнив склад команди на матчі зі Словаччиною та Туреччиною.

Повноцінний виклик в збірну отримали Мар'ян Швед ( «Карпати») та Андрій Борячук ( «Маріуполь»), повідомляє офіційний сайт Федерації футболу України. Обидва футболісти перебували в резервному списку.

Швед дебютний виклик до головної команди країни заслужив за рахунок вражаючого виступу в поточному сезоні. У 14-ти матчах чемпіонату України 21-річний вінгер забив 8 голів і віддав 3 результативні передачі. Саме Швед є найкращим бомбардиром Прем'єр-ліги серед футболістів з українським паспортом.

Борячук в цьому сезоні завоював місце в стартовому складі «Маріуполя». Екс-нападник молодіжної збірної України в 12 матчах Прем'єр-ліги забив 4 м'ячі у ворота суперників.

Перед заключними поєдинками 2018 років немає у збірної України та кадрові втрати. Зі Словаччиною і Туреччиною не зіграє захисник «Шахтаря» Богдан Бутко, який вибув з ладу через травму гомілкостопа. Місце Бутко в збірній може зайняти Ігор Пердута ( «Ворскла») або Олександр Тимчик ( «Зоря»).
Збірна України 16 листопада на виїзді проведе заключний матч Ліги націй проти Словаччини, а 20-го листопада в Анталії відіграє товариський матч з Туреччиною.