УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

«Приємно перебувати в головній команді країни», – Мар’ян Швед

13/11/2018
«Приємно перебувати в головній команді країни», – Мар’ян Швед

Футболіст збірної України Мар'ян Швед під час відкритого тренування команди прокоментував свій виклик до табору «синьо-жовтих».

«Намагаюся допомагати «Карпатам», щоб ми піднімалися в турнірній таблиці. Приємно тут перебувати. Це головна команда країни. Всі працюють, щоб сюди потрапити», – сказав Швед.

16-го листопада збірна України на виїзді проведе поєдинок Ліги націй проти Словаччини, а 20-го листопада на виїзді зіграє товариський матч з Туреччиною.

Нагадаємо, що Мар’ян Швед – український футболіст, півзахисник «Карпат» (Львів) і молодіжної збірної України. Син футболіста Василя Шведа.

Також відомо, що 4 серпня 2015 року іспанська «Севілья» повідомила про купівлю гравця й укладення контракту на 5 років. Там Мар'ян Швед приєднався до Євгена Коноплянки, якого іспанський клуб придбав місяць до того. Юний українець розпочав виступи за «Севілью Атлетіко» (молодіжна команда «Севільї»).

На початку 2016-го року провів перше тренування з основним складом, а у вересні 2016-го року в матчі молодіжної збірної проти Шотландії отримав серйозну травму вже на початку гри й змушений був покинути поле.