УКР
App for android App for apple

«Навіть, коли ми заробляємо гроші по всьому світу, то все одно залишаємося в Україні», – Денис Беринчик

21/11/2018
«Навіть, коли ми заробляємо гроші по всьому світу, то все одно залишаємося в Україні», – Денис Беринчик

Володар поясу «WBO Oriental» в легкій вазі Денис Беринчик розповів, чому йому не вдалося виграти аматорський чемпіонат світу і чому боксери збірної України продовжують зберігати між собою дружні стосунки.

 

Проте спочатку пригадав про срібло у Чемпіонаті-2011:

«У фіналі, на жаль, так трапляється, коли спортсмен просто вистояв, тримався просто за рукавички, але йому віддали перемогу просто тому, що він вистояв. У нас в боксі можна вирішити це питання – нокаутуючим ударом. Думаю, у всіх боксерів завжди є шанс. Якщо він так програє, то значить винен, що не здобув перемогу нокаутом. Я вважаю, що в сьомому бою чемпіонату світу я повинен був перемогти нокаутом».

А також про збірну України:

«Так, ми і зараз спілкуємося між собою. Присутні на змаганнях один одного. Звичайно, зараз вони проходять по всьому світу і у нас різні періоди підготовки та навіть в деяких моментах з'їздити важко і повболівати.

Що нас об'єднує? Історія, той бокс, який нас тримає, та країна Україна, яка наш рідний дім. Я впевнений, що, коли ми заробимо по всьому світу гроші, ми все одно залишимося в Україні».

І додав про суспільне життя:

«Що я не можу собі дозволити? Наприклад, купити шампанське, алкоголь. Діти можуть побачити це і подумати, що я беру собі, хоча я можу на день народження піти, або на подарунок комусь нести. Олександр Усик сказав, що я повинен бути позитивним героєм».