УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

Зірковий футболіст оголосив про завершення кар’єри у національній збірній

22/11/2018
Зірковий футболіст оголосив про завершення кар’єри у національній збірній

Ще один зірковий футболіст завершує свою кар'єру у національній збірній. Мова про 38-річного форварда Тіма Кеххіла, який виступав за збірну Австралії.

Останній виступ за збірну футболіст провів у товариському поєдинку проти Лівану нападник «соккеруз, де  вийшов на заміну на 82-й хвилині, а його команда перемогла з рахунком 3:0.

Відзначимо, що цей поєдинок став для Кехілла 108-м у футболці національної команди, також на його рахунку неймовірні 50 забитих м'ячів. Більше Кехілла у складі Австралії зіграв тільки воротар Марк Шварцер (109). 

Нагадаємо, Кехілл брав участь у чотирьох світових першостях поспіль (2006-2018). Він ділить цей національний рекорд з Марком Мілліганом. У клубній кар'єрі Тім найбільше запам'ятався уболівальникам за виступами за «Евертон» в період з 2004 по 2012 роки (276 матчів, 68 голів і 29 асистів).

До слова, улітку зірка "Барселони" Жерар Піке також оголосив про завершення міжнародної кар'єри.

«Я розмовляв з Луїсом Енріке (головний тренер збірної Іспанії) тиждень чи два тому і повідомив йому, що прийняв рішення. Це була красива історія, але тепер я зосереджуся на «Барселоні». Чим довше я залишуся в клубі, тим краще», – сказав 31-річний каталонець.