УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

Головний тренер «Манчестер Сіті» Хосеп Гвардіола закликав “Барселону” допомогти Каталонії в боротьбі за незалежність

23/11/2018
Головний тренер «Манчестер Сіті» Хосеп Гвардіола закликав “Барселону” допомогти Каталонії в боротьбі за незалежність

Головний тренер «Манчестер Сіті» Хосеп Гвардіола закликав свій колишній клуб «Барселону» допомогти Каталонії в боротьбі за незалежність і відділення від Іспанії.

«Звичайно, «Барселона» повинна зіграти важливу роль в цьому процесі. Неможливо повністю пізнати цей клуб, якщо не знати, що відбувалося в Каталонії в минулому.


Не можна заперечувати, що «Барса» є важливою частиною ідентифікації Каталонії разом з нашою мовою і культурою.

Думаю, найменше занепокоєння викликає той факт, чи буде «Барселона» грати в Ла Лізі, якщо Каталонія відокремиться. Якщо це трапиться, рішення буде знайдено».

Відомо, що Гвардіола опинився у в'язниці, а пізніше FA покарала його за коментар про суддю.

Нещодавно тренер заявив, що хоче очолити національну команду.

Нагадаємо, що Хосеп Гвардіола – іспанський футболіст і футбольний тренер, зараз очолює англійський футбольний клуб «Манчестер Сіті». Найтитулованіший тренер в історії «Барселони».

Виступав на позиції опорного півзахисника. Колишній гравець «Барселони», «Брешіа», «Роми», «Аль-Ахлі», «Дорадос де Сіналоа», збірних Іспанії і Каталонії. В якості гравця Гвардіола – шестиразовий чемпіон Іспанії, дворазовий володар Кубка Іспанії, чотириразовий володар Суперкубка Іспанії, переможець Кубка європейських чемпіонів, володар Кубка володарів кубків і Суперкубка УЄФА.