УКР
App for android App for apple
Головні новини
Подобається

“Завжди буде хтось, хто займе ваше місце”: Марія Шарапова висловилася про завершення кар’єри

23/11/2018
“Завжди буде хтось, хто займе ваше місце”: Марія Шарапова висловилася про завершення кар’єри

Екс-перша ракетка світу Марія Шарапова замислюється про відхід з професійного спорту. Російська спортсменка збирається дати дорогу молодим талантам.

"Я брала участь в турнірах багато років. Я починала ще підлітком і бачила багато різних поколінь. Реальність така, що ваше покоління не буде єдиним, яке грає в теніс. Знаєте, ви завжди будете стежити за молодими талантами, відмінними гравцями, які від юніорів переходять в професіонали, це частина тенісу. Коли ви завершуєте кар'єру, завжди буде хтось, хто займе ваше місце в рейтингах і розіграшах. Це реальність ", – цитує 31-річну Шарапову Tennis World USA.

Росіянка розпочала свою професійну кар'єру в 14 років. Через три роки Шарапова виграла свій перший в кар'єрі турнір Великого шолома – Уімблдон.

17 вересня стало відомо, що російська тенісистка достроково завершила сезон-2018. Шарапова пояснила це необхідністю відновитися після травми.

4 вересня Шарапова вилетіла з турніру US Open. В 1/8 фіналу турніру вона поступилася іспанці Карлі Суарес-Наварро.

Сезон-2018 став першим для Шарапової після допінг дискваліфікації в 2016 та 2017 років роках. Провівши за рік 11 турнірів, росіянка повернулася в топ-25.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Three for one ? Yesterday’s @entrepreneur Live Keynote

Публикация от Maria Sharapova (@mariasharapova)