УКР
App for android App for apple
Головні новини
Подобається

Людмила і Надія Кіченок знайшли нового видатного тренера

25/11/2018
Людмила і Надія Кіченок знайшли нового видатного тренера

Колишня українська тенісистка починає працювати тренером

Чемпіонки малого Підсумкового турніру Людмила і Надія Кіченок розповіли про плани на новий сезон.
 
– Давайте поговоримо про новий сезон. Тепер ви граєте разом, якісь ще зміни плануються у вашій тепер спільній команді?

– О, так!  У нас цікаві зміни.  В Австралії з нами в якості тренера їде Ольга Миколаївна Савчук.  Більш того, у нас буде два тренера в Австралії. Нам буде допомагати Джон Фаррингтон, який працював з Мате Павичем і Олівером Мараха, коли ті були першими ракетками світу.  Він працював з багатьма успішними гравцями, а зараз буде тренувати Артема Сітака і його напарника.  Він, на жаль, не зможе бути з нами постійно на всіх турнірах і запропонував нам взяти Олю, щоб вона супроводжувала нас постійно і стежила за процесом.

– Правда, поки не ясно, чи зможе Оля з нами бути постійно, так як у неї ще є зобов'язання в Китаї і вона на початку грудня повинна уточнити, які тижні вона не зможе бути з нами.  Але ми дуже сподіваємося, що вона буде з нами на турнірах якомога довше.
 
– Дуже цікава новина!  З огляду на той факт, що Ольга Савчук стала менеджером збірної в Кубку Федерації, ми можемо чекати вас в наступному сезоні в Польщі?

– Так, ми плануємо зіграти за збірну в Польщі, і пару днів назад якраз говорили з Михайлом Филима, він нас запросив у команду.