УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

“Черноморец” завершив свою “чорну полосу” і здобув перемогу

26/11/2018
“Черноморец” завершив свою “чорну полосу” і здобув перемогу

У сьогоднішньому матчі 16-го туру чемпіонату України з футболу "Чорноморець" нарешті зміг обрадувати усіх своїх фанатів і здобути над командою з Прем'єр-ліги – "Арсеналом".

"Ще в першому таймі одесити могли отримати перевагу. Дуже важливий момент трапився на 22-й хвилині – воротар Сітало перервав атаку "Чорноморця", рукою вибивши м'яч з-під ніг Семеніва за межами штрафного майданчика. Молодий півзахисник далеко відпустив м'яч, потім намагався його дістати, вийшов стик, після якого досвідчений воротар зажадав допомоги лікарів. Арбітр зустрічі Юрій Можаровський порушення правил з боку Сітало не помітив, а це – мала бути червона картка, так як за спиною воротаря нікого з партнерів не було." – повідомляє пресс-служба.

Після перерви "Чорноморець" теж був близький до голу. На 58-й хвилині Чорний зі штрафного ледь не влучив під поперечину, але Сітало, який навіть не ворухнувся, пощастило – м'яч пройшов трохи вище.

І практично відразу "Арсенал" відкрив рахунок голам. Дубінчак зліва навісив, Фещук пробив головою і влучив м'ячем у поперечину, а на добиванні першим виявився Семенюк – 0: 1.

Переможний рахунок протримався п'ять хвилин.

Останній раз "Чорноморець" забивав два м'ячі за гру 6 жовтня, але тоді одесити програли "Олександрії" – 2: 3.

"Чорноморець" – "Арсенал" – 2: 1

Голи: Мусолітін (67), Коваль (69) – Семенюк (62).

"Чорноморець": Литовченко – Трубочкін, Грачов, Міщенко, Норенков – Бабенко – Чорній, Леонов (Мусолітін, 65), Савченко, Семенів (Татарка, 77) – Коваль.

"Арсенал": Сітало – Майданевич, Зозуля (Насонов, 52), Сагуткін, Дубінчак – Акакпо – Семенюк, Домбровський, Оріховський (Баланюк, 75), Вакулко (Лола, 46) – Фещук.