УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

“Кріштіану Роналду міг опинитися у нас, але угоду заблокували”, – спортивний директор “Мілана”

30/11/2018
“Кріштіану Роналду міг опинитися у нас, але угоду заблокували”, – спортивний директор “Мілана”

Спортивний директор "Мілана" Массіміліано Мірабелла розповів, що "россонері" були зацікавлені в придбанні португальського форварда Кріштіану Роналду, який перед нинішнім сезоном перейшов з "Реала" в "Ювентус".

 За словами Мірабелла, керівництво "Мілана" обговорювало трансфер з агентом футболіста Жорже Мендешем, але власник італійської команди Лі Йонхонг виступив проти угоди.

 "Ми обговорювали це питання з Мендешем. Розуміли, що придбати Роналду буде складно, з огляду на позицію "Реала" і самого гравця. Але всі наші зусилля в підсумку виявилися марними, так як китайські інвестори заблокувала угоду, вважаючи її ризикованою. Але Роналду цілком міг опинитися в "Мілані", – заявив Мірабелла.

Відомо, що "Ювентус" заплатив за Кріштіану Роналду 112 млн. Євро. У нинішньому сезоні португалець забив 10 м'ячів в 17-ти матчах.

Нагадаємо, що Кріштіану Роналду – португальський футболіст, який виступає за італійський клуб «Ювентус» і збірну Португалії, в складі якої став чемпіоном Європи 2016 року. Кращий бомбардир в історії клубу «Реал Мадрид» і збірної Португалії, а також рекордсмен за кількістю зіграних за неї матчів.