УКР
App for android App for apple

Названа приблизна дата реваншу Тайсона Ф’юрі і Деонтея Вайлдера

03/12/2018
Названа приблизна дата реваншу Тайсона Ф’юрі і Деонтея Вайлдера

Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі розраховує, що реванш проти Деонтея Уайлдера відбудеться вже в березні.

"Уайлдер щиро вважає, що виграв, і я його розумію – будь-якого боксера хочеться бути переможцем. Але він помиляється, очевидно просто пропустив занадто багато ударів. Ясніше ясного, що я виграв цей бій. Весь світ це бачив, але судді порахували неправильно. Контракт на бій передбачав автоматичний матч-реванш у разі поразки будь-якого з боксерів.  Сподіваюся, пункт буде застосований і в разі нічиєї.  У будь-якому випадку хочу повернутися на ринг в березні, в середині або наприкінці березня.  Буду тренуватися, підтримувати форму.  Сьогодні я важив близько 251 фунта (113,8 кг), що для мене дуже мало.  У боксерських тренуваннях буде невелика перерва, але я буду продовжувати займатися фізпідготовкою ", – заявив Ф'юрі.

Головний бій відбувся 1 грудня і транслювався на американському телеканалі Showtime по системі платних трансляцій.  Тайсоном Ф'юрі зберіг за собою чемпіонський пояс, так як за підсумками 12 раундів судді зафіксували нічию.