УКР
App for android App for apple

«Я відчув міць Вайлдера. Не дивно, що Джошуа бігає від цієї правої», – Ф’юрі

03/12/2018
«Я відчув міць Вайлдера. Не дивно, що Джошуа бігає від цієї правої», – Ф’юрі

Незмінний чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі висловив упевненість, що його останній суперник Деонтей Вайлдер  з легкістю б переміг Ентоні Джошуа. 

«Я відчув міць Уайлдера. Не дивно, що Джошуа бігає від цієї правої. Ентоні рухається гірше мене – Уайлдер його розмазав би.


Я справжній боєць. Я відгукнувся на виклик Вайлдера, який приїхав до мене у Великобританію. Він пропонував Джошуа 50 мільйонів доларів, але Ентоні відмовився. Я сказав Деонтей: «Шкодую, що з тобою так поступили. Але якщо ти запропонуєш бій мені, я не відмовлюся. Тому що я справжній боєць, який б'ється за свою країну. І я зробив це. Вайлдер – чудова людина і боєць».

Відомо, що бій Ф'юрі – Уайлдер завершився внічию. При цьому ближче до перемоги був британець, який вже в березні 2019 року готовий повернутися в ринг.

Нагадаємо, що Тайсон Ф'юрі – непереможений британо-ірландський боксер-професіонал, виступає у важкій ваговій категорії. Колишній чемпіон світу за версіями IBF (2015); WBA (Super), WBO, IBO (2015-2016); авторитетного журналу The Ring (2015-2018). Чемпіон Європи за версією EBU (2014 року). Боксер року за версією журналу The Ring (2015). Один з найскандальніших боксерів 2010-х років.

Двоюрідний брат боксера Хьюи Ф'юрі.