УКР
App for android App for apple

“Коли прагну до цього, то у мене ніколи не виходить”: Деонтей Вайлдер розповів, що пішло не так на рингу

04/12/2018
“Коли прагну до цього, то у мене ніколи не виходить”: Деонтей Вайлдер розповів, що пішло не так на рингу

Чемпіон світу за версією WBC Деонтей Вайлдер на традиційній прес-конференції після поєдинку з Тайсоном Ф'юрі розповів про те, що пішло не так в рингу. Зокрема, Вайлдер зазначив моменти, де він ніяк не міг наздогнати «Циганського короля» ударом справа.

«Це також було частиною мого геймплана – більше бити по корпусу. Але я відхилився від тактики, оскільки хотів винести його. І я знаю, що коли прагну до цього, то у мене ніколи не виходить. Я багато років назад ще вивчив цей урок, тому не можна було ганятися за нокаутом. Так, під час розкрутки бою я дійсно хотів його нокаутувати, щоб порадувати публіку, адже це мій перший бій на PPV і все в такому дусі.

Звичайно в другому бою мені буде набагато легше потрапити в нього, тому що я буду більш стриманим у своїх ударах. Я розумів, що не потраплю, але не можу сказати, що він кудись сильно йшов вниз – він був поруч. Але як вже було сказано раніше, я занадто сильно був зациклений на нокауті. Думаю, я був занадто підвладний своїм емоціям, тому просто частина плану полетіла в трубу», – сказав Вайлдер.