УКР
App for android App for apple

Усик втратив можливість на бій з ще одним суперником. Ортіс готується до бою в березні

12/01/2019
Усик втратив можливість на бій з ще одним суперником. Ортіс готується до бою в березні

Все зводиться до бою проти росіянина?

Кубинець Луїс Ортіс повинен провести свій наступний бій в суперважкій вазі 2 березня в Брукліні, США.  Про це заявив журналіст Майк Коппінгер, що працює в журналі The Ring і на телеканалі FOX.

«Джерела: важкоатлет Луїс Ортіс буде одним з головних бійців 2 березня в Брукліні», – написав Майк в своєму Twitter-акаунті.

Він також додав, що це буде кубинський вечір боксу, а в мейн-івент зустрінуться Ерісланді Лара і Брайян Кастано.  Немає жодних шансів, що суперником Ортіса буде Олександр Усик.

Це не дивно, враховуючи, що команда українського чемпіона не раз заявляла, що в ринг Усик повернеться не раніше квітня.  При цьому Ортіс фігурував, як один з можливих суперником Олександра.  Про це говорив промоутер Усика, Олександр Красюк.

З ймовірністю у 70% суперником Усика, за словами промоутера, повинен був стати Ортіс або Олександр Повєткін.  Це станеться в тому випадку, якщо український боксер вирішиться перейти в суперважку вагу.

Росіянин Повєткін (34-2, 24 KO) у вересні минулого року поступився Ентоні Джошуа в бою за титули чемпіона світу.  Кубинець Луїс Ортіс (30-1, 26 KO), в свою чергу, останній бій провів на початку грудня, перемігши американця Тревіса Кауффман.

Раніше в списку потенційних суперників Усика Красюком називалися Андре Уорд і Джаррелл Міллер.

Американський боксер Джаррелл Міллер (23-0-1, 20 KO) висловив бажання провести бій з чемпіоном світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA, WBO, IBO Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО).  Андре Уорд поки повідомляв про відновлення кар'єри.  Він не бився з 2017 року.  На його рахунку 32 бої, всі з яких завершилися перемогою американця.

Промоутер Едді Хирн вважає, що українець все ж перейде в суперважку вагу і може дебютувати в новій категорії в квітні.

Останній бій Усик провів в Манчестері, де в 8-му раунді відправив у нокаут Тоні Беллью, захистивши звання абсолютного чемпіона світу у важкій вазі.