УКР
App for android App for apple
Інші види спорту
Подобається

Леся Цуренко з тріском провалилася у другому колі Australian Open

16/01/2019
Леся Цуренко з тріском провалилася у другому колі Australian Open

Українська тенісистка Леся Цуренко, яка займає 24-у позицію в світовому жіночому рейтингу, не змогла подолати друге коло Australian Open – першого в 2019 році турніру серії «Великого шолома» з загальним призовим фондом 62,5 мільйона доларів.

Перша зустріч на корті в офіційних матчах з 17-річною Амандою Анісімовою (87-а), дочкою російських емігрантів, що переїхали в США, завершилася для нашої співвітчизниці невдачею. 

По ходу матчу Леся змогла взяти лише два гейми (один з них – на подачі суперниці) і поступилася юній американці за всіма статтями – 0: 6, 2: 6.

Таким чином, Цуренко, заробивши 105 тисяч доларів призових, не змогла поліпшити свій результат, показаний на торішньому Australian Open, де також зачохлила свою ракетку у другому раунді. Кращим же досягненням на першому в сезоні турнірі серії «Великого шолома» для Лесі залишається вихід до третього кола в 2013 році.

Нагадаємо, що завтра свої матчі в Мельбурні проведуть ще дві українки: Еліна Світоліна зустрінеться з Вікторією Кужмовою зі Словаччини, а Даяна Ястремська поміряється силами з 23-ою сіяною на турнірі іспанкою Карлою Суарес-Наварро.