УКР
App for android App for apple
Головні новини
Подобається

“Існує ймовірність, що він живий”: Деталі пошуків зниклого футболіста

25/01/2019
“Існує ймовірність, що він живий”: Деталі пошуків зниклого футболіста

Аргентинський футболіст клубу "Кардіфф" Еміліано Сала може перебувати на надувному рятувальному плоту після катастрофи в районі Ла-Маншу літака PA 46 Malibu, на борту якого він перебував.

Про це в середу в Twitter повідомила поліція острова Гернсі, представивши подробиці проведеної пошуково-рятувальної операції в районі Нормандських островів.

Пошук Сали і  пілота ведеться відповідно чотирьох версій. За однією з них, літак здійснив посадку в невідомому місці, і з тих пір ні пасажир, ні пілот не виходили на зв'язок. Згідно з іншими припущеннями, посадка була здійснена на воду, після чого потерпілих підібрало судно, що проходило поруч, або ж вони зараз знаходяться на рятувальному плоту.

Найбільш песимістична версія передбачає сценарій, при якому літак зруйнувався при зіткненні з водою, а ті що знаходилися на його борту, опинилися у воді.

"Зона пошуку встановлена ​​відповідно до варіанта з рятувальним плотом", – відзначили в поліції.

Легкомоторний літак, на борту якого перебував Сала, вилетів з аеропорту міста Нант в понеділок увечері. Раніше поліція Гернсі повідомила, що в районі передбачуваного краху були виявлені плаваючі на воді об'єкти невстановленого походження.

Як повідомляють британські ЗМІ, 28-річний аргентинець Еміліано Сала перейшов в "Кардіфф" імовірно за £ 15 млн ($ 19,4 млн) під час зимового трансферного вікна. Він офіційно увійшов до складу клубу 19 січня. Його новий контракт був укладений на 3,5 роки.