УКР
App for android App for apple
Інші види спорту
Подобається

Український стрибун у висоту Дмитро Дем’янюк виборов «бронзу» на турнірі у Франції

31/01/2019
Український стрибун у висоту Дмитро Дем’янюк виборов «бронзу» на турнірі у Франції

Відомий спортсмен, 35-річний український легкоатлет, учасник літніх Олімпіад у Пекіні та Лондоні, майстер спорту міжнародного класу зі стрибків у висоту Дмитро Дем’янюк виборов бронзову медаль на міжнародному турнірі, що нині проходить у Франції.

Випускник магістратури Львівського державного університету фізичної культури Дмитро Дем’янюк з першої спроби підкорив планку на висоті 217 см. Наступну висоту (220 см) Дмитро разом із ще одним випускником ЛДУФК, титулованим українським стрибуном Андрієм Проценком пропустили. А от планка на висоті 223 см їм обом, на жаль, була не до снаги.

Лише білоруський стрибун, срібний призер чемпіонату Європи Максим Нєдосєков зміг подолати цю висоту, що і гарантувало йому першу позицію змагань. Другим завершив змагання поляк Норберт Кобєльскі (220 см.). Дмитро Дем’янюк – третій, Андрій Проценко – четвертий.

Додамо, що на черзі у Дмитра Дем’янюка та Андрія Проценка виступ на зимовому чемпіонаті України, який пройде в Сумах з 7 по 9 лютого, де буде відбір до національної збірної на Євро-2019 у приміщенні.