УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

“Найбезглуздіший гол в історії”: Воротар відправив м’яч у власні ворота

10/02/2019
“Найбезглуздіший гол в історії”: Воротар відправив м’яч у власні ворота

Воротар з Серії B організував один з найбезглуздіших автоголів сезону в Італії: м'яч летів повз ворота, але опинився в сітці!

У матчі 23-го туру другого за силою дивізіону чемпіонату Італії "Салернітана" на своєму полі поступилася "Беневенто" – 0: 1. Єдиний гол виявився на рахунку голкіпера господарів Алессандро Міка.

25-річний воротар пішов на вихід, але замість того, щоб вибити м'яч за межі штрафного, незграбно відправив його в сітку своїх воріт. "Беневенто" в цьому епізоді навіть не знадобився удар в створ воріт- Міка вирішив всі питання за гостей.

Завдяки цій перемозі "Беневенто" піднявся на третю сходинку в турнірній таблиці. Від другої команди "Палермо" "Беневенто" відокремлюють 5 очок.

Відзначимо, що перші дві команди за підсумками сезону в Серії B вийдуть в Серію A безпосередньо. Клуби, що зайняли місця з 3-е по 8-е, зіграють в плей-офф.

Нагадаємо, що в грудні в Італії був забитий безглуздий гол у другому за силою дивізіоні країни. Воротар обіграв форварда, але закотив м'яч у свої ворота.