УКР
App for android App for apple

Усик хоче битися в суперважкій вазі: Олександр проведе наступний бій у травні

13/02/2019
Усик хоче битися в суперважкій вазі: Олександр проведе наступний бій у травні

Усик проведе наступний бій у травні в суперважкій вазі

Промоутер чемпіона світу у важкій вазі Олександра Усика Едді Хирн заявив, що боксер може провести свій наступний бій 18 травня. Суперника боксера поки не визначили. Відомо, що Олександр Усик свій наступний бій проведе в США.

За словами промоутера, не вирішеним залишається питання з суперником. Українець може зустрітися з Денисом Лебедєвим, якщо вирішить продовжити виступати у важкій вазі, а кандидата на бій в супертяжах британець не назвав.

«Ймовірно, він повернеться 18 травня. Залишилося прийняти остаточне рішення – проти Дениса Лебедєва або проти суперважкоатлета. Я думаю, що бій буде в суперважкій вазі », – сказав Хирн.

Сам Усик хоче битися в суперважкій вазі. І він має намір битися з видатними боксерами, а не розганяти і починати з ким попало. Усик хоче битися з чемпіонами або екс-чемпіонами і на них демонструвати свій рівень готовності і завоювання корони в суперважкій вазі.

У своєму останньому поєдинку Олександр Усик переміг нокаутом Тоні Беллью і захистив всі свої титули. Тепер українець повинен стати офіційним претендентом на бій з Ентоні Джошуа.