УКР
App for android App for apple
Бокс рус
Подобається

Кличко красиво відповів Повєткіну на пропозицію про реванш (ВІДЕО)

30/05/2015
Кличко красиво відповів Повєткіну на пропозицію про реванш (ВІДЕО)

66_main

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA / WBO / IBF / IBO Володимир Кличко не проти провести матч-реванш з росіянином Олександром Повєткіним. Однак, українець хотів би, щоб цей бій відбувся в Києві.

"Ласкаво просимо в місто Київ! Я думаю, що якщо бути адекватним, то я подякую за те запрошення і той приїзд до Москви, де проходив поєдинок у 2013 році.

Але якщо буде матч-реванш, то він повинен проходити як у футболі – спочатку грають у гостях, потім вдома. В гостях ми вже відбоксували, тепер можна буде зробити наступний поєдинок в Україні. Я впевнений, що Олександру, як і мені, все сподобається. Якщо є бажання, для цього будуть можливості.

Для нього зараз такої можливості немає, тому що він є офіційним претендентом на пояс WBC. І якщо він домовиться про поєдинок з Деонтеєм Уайлдером, то я буду вболівати за Олександра, щоб потім об'єднати титули в бою з ним. І вже не в гостях, а тут, у Києві ", – сказав Володимир в інтерв'ю.

Нагадаємо, нещодавно "Російський Витязь" очолив рейтинг WBC, а напередодні "знищив"кубинця за 90 секунд. Що стосується повторного поєдинку з українським чемпіоном, то в Росії негативно реагують на реванш Кличко – Повєткін.