УКР
App for android App for apple
Головні новини
Подобається

Російські геї та лесбіянки поїхали до Європи грати у футбол аж трьома командами

11/06/2015
Російські геї та лесбіянки поїхали до Європи грати у футбол аж трьома командами

geyi

УЄФА направляє в Україну двох офіцерів безпеки, які проінспектують Полтаву та Дніпропетровськ на предмет можливості проведення в цих містах матчів єврокубків, а також матчів жіночих збірних команд України WU-17 і WU-19 

Новину повідомляє Корупція.спорт з посиланням на Депо

Сьогодні, 11 червня, в німецькому Гамбурзі стартує чемпіонат Європи з футболу серед ЛГБТ-команд, де Росію представлятиме аж три команди

У Гамбурзі виступлять жіночі "Атланта" з Петербурга і "Крила" з Москви, а також одна чоловіча команда, повідомляє depo.ua з посиланням на Федерацію ЛГБТ-спорту Росії.

Оскільки з чоловічим футболом серед геїв в Росії, як і раніше, складно, команда була сформована міжнародна – на допомогу трьом росіянам прийшли їхні друзі з Німеччини і Мексики.

Всього в чемпіонаті Європи візьмуть участь 30 команд. Змагання відбудуться 11 – 14 червня.

Зауважимо, перед Олімпіадою в Сочі-2014 розгорівся міжнародний скандал. Через "антигейський" закон, прийнятий Росією, напередодні Ігор низка іноземних чиновників та гостей (президент США Барака Обама, французький президент Франсуа Олланд, президент Німеччини Йоахім Гаук, президент Польщі Броніслав Коморовський та інші) відмовилися їхати на церемонію відкриття Олімпіади.