УКР
App for android App for apple
Головні новини
Подобається

Копа Амеріка: Аргентина долає Ямайку в провальному матчі (ВІДЕО)

21/06/2015
Копа Амеріка: Аргентина долає Ямайку в провальному матчі (ВІДЕО)

Аргентинці розчарували своєю грою, але здобули необхідний результат. 

Про знаменитий матч-пісню ЧС-1998 (5:0) сьогодні згадували хіба що перші 20-30 хвилин. Саме в цей час команда Тата Мартіно добряче притиснула ямайців, а відсоток володіння м'ячем сягав позначки у 80 і навіть 90. Забивши швидкий гол, Гонсало Ігуаїн напрошувався ще й на пенальті, але арбітр не купився.

Згодом ми побачили декілька феєричних фінтів і пасів від Пасторе, Рохо, Ді Марії та Мессі, але вся ця казка закінчилась десь до 60-ї хвилини. Аргентинці, змарнувавши добротну п'ятірку моментів, в один момент просто відмовились грати. Клеєння дурня ледь не обернулось бідою. Ямайці відчули деяку впевненість, а трибуни, значну частину яких становили фанати Аргентини, почали рахувати кожен пас "реггі-хлопців", немов це вони перемагають. Та фінішний навал і злива кутових результату не дали. Маскерано і Ко зачищали небезпечні зони з усією відповідальністю, тож Аргентина фінішує у своїй групі на першій сходинці.

Додамо, що в цій же групі Уругвай, посівши 3-я рядок, зіграє у чвертьфіналі з командою-господарем Копа Амеріка-2015 – Чилі.

Аргентина – Ямайка – 1:0

Гол: Ігуаїн, 11

Джерело: Футбол24