УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

Колишній динамівець: Жодних “спартаків” – я ж народився у Львові

22/06/2015
Колишній динамівець: Жодних “спартаків” – я ж народився у Львові

111_dynamo.kiev.ua_2 

Колишній захисник київського "Динамо" та львівських "Карпат" Іван Паламар згадав, як його колись кликали до Москви, однак він віддав перевагу іншій команді. 

"Мене запрошували до двох клубів: московського "Спартака" та київського "Динамо". Але ж я народився у Львові – який може бути "Спартак"? Розумів, що у Києві легко не буде, проте вирішив спробувати. Приїхав до столиці на переговори. Валерій Лобановський запитав, чи маю бажання грати за "Динамо". А я тоді не просто хотів, а твердо вирішив.

Перебрався до стану киян влітку, однак вже на першому зборі отримав травму. Встиг зіграти лише проти "Нефтчі", та потрапив до шпиталю. Боротися з Анатолієм Дем'яненком за позицію було важко, а в півзахисті я себе не бачив. Тому і провів так мало матчів. Але я ні про що не шкодую, оскільки тут я багато чому навчився, а це неоціненний досвід", – розповів Паламар.

Відзначимо, що Іван Паламар свого часу грав за такі команди, як "Карпати", "Динамо", "Нива" з Вінниці та запорізький "Металург". Також він 3 гри провів у складі збірної СРСР U-18.

Джерело: 

 

Dynamo.kiev.ua