УКР
App for android App for apple
Бокс рус
Подобається

Чемпіон світу відмовився потиснути руку українському боксерові (ФОТО, ВІДЕО)

24/06/2015
Чемпіон світу відмовився потиснути руку українському боксерові (ФОТО, ВІДЕО)

бо

У суботу, 27 червня, в Мельбурні український боксер Максим Бурсак битиметься за титул чемпіона світу за версією IBO у другій середній вазі. Напередодні наш боєць зустрівся віч-на-віч з володарем титулу – Заком "Dynamo" Даному. Зустріч відбулася недалеко від арени, на якій пройде поєдинок.
 
Правда, привітність Макса була зустріта Заком дуже агресивно. Австралійський чемпіон просто відмовився потиснути руку нашому боксеру. Про це "Обозревателю" повідомив тренер Бурсака Юрій Цибенко. Інформує
Корупція.спорт

"Коли Максу представили його суперника, він простягнув йому руку для рукостискання. На питання Макса, чому він так себе негостинно веде, Данн відповів, що рукостискання перетвориться на легкий спаринг, якого він хоче уникнути.


Макс не поліз за словом в кишеню, заявивши, що в цьому випадку його суперника чекає не легкий, а дуже важкий і жорсткий спаринг! Після цих слів Зак задумався і більше не виявляв зайвої агресії ", – зазначив Цибенко.


"Австралія зустріла нас не дуже привітно. Втім, ми не очікували теплий прийом. Умови для підготовки та проживання прийнятні. Адаптація йде за планом. Пробіжки, технічна та тактична робота. Налаштовуємося на перемогу. Зак виявився не таким потужним, як ми його уявляли. Руки рельєфні, але габарити не такі вже й величезні! ", – сказав сам Бурсак.