УКР
App for android App for apple
Мотивація
Подобається

На холодний шлунок! Крижана дієта завойовує світ

24/08/2015
На холодний шлунок! Крижана дієта завойовує світ

bdb91dddad2246e64f50eea66fae6ca4_2_475x315

Крижана дієта – абсолютний хіт сезону в США і Європі! Враховуючи, що цього року нам дісталося спекотне літо, привчати себе до «льодовикового періоду» можна починати прямо зараз, набивши холодильник морозивом, радить Корупція.Спорт з посиланням на woman.ru

Крижана дієта: досьє

Тривалість: 6 тижнів;
Особливості: вимагає зниження температури середовища проживання і їжі;
Вартість: низька;
Результат: мінус 5-20 кг за весь період (залежно від початкової ваги);
Рекомендована частота: одноразово, з подальшим засвоєнням нових корисних звичок;
Додатковий ефект: поліпшення працездатності і витривалості, більш міцний сон, регулювання рівня цукру в крові;
Не підходить: вагітним, годуючим, що страждають від захворювань ШКТ і виводять органів, а також горла, легенів, судин. Перед початком дієти необхідно порадитися з лікарем!

Крижану дієту придумала Пета Бі – експерт по красі і здоров'ю з Великобританії. Фанати спорту, мабуть, пам'ятають цю життєрадісну жінку – кілька років тому вона популяризувала екстравагантну, але дієву методику схуднення під назвою аква-бег (аква-джоггінг). Пета тестувала підводну бігову доріжку – цікавий (проте недешевий) гаджет, оригінально суміщає зарядку з водними процедурами, і прийшла до висновку, що таке тренування дійсно швидко спалює жир і підтягує тіло і при цьому допомагає уникнути м'язових болів, перенапруження і травм суглобів і менісків. Відомо, що підводними біговими доріжками для своїх особистих басейнів обзавелися, наприклад кінозірка Дженніфер Еністон і олімпійська чемпіонка, бігунка Джессіка Енніс, завдяки аква-джоггинга успішно повернула форму після серйозної травми.