УКР
App for android App for apple
Мотивація
Подобається

Найнизькокалорійніші солодощі

24/08/2015
Найнизькокалорійніші солодощі

mid_81414_4757
Для більшості жінок найважче в дієті – це практично повна відмова від солодощів. На невизначений час доводиться забути про кремові торти, шоколадні тістечка, ванільне морозиво і цукровоме печиво. Тим часом дієтологи не розуміють, чому дами йдуть на такі муки, адже навіть під час дієти можна їсти солодощі, але не прості, а низькокалорійні, інформує Корупція.Спорт з посиланням на justlady

Отже, що відноситься до найбільш низькокалорійних солодощів? На першому місці зефір і мармелад. Зефір практично не містить жирів, багатий вуглеводами, фосфором і залізом. А в мармеладі багато пектину, який позитивно впливає на роботу підшлункової залози. За змістом пектину до мармеладу близькі рахат-лукум, джеми і пастила.

На другому місці знаходяться сухофрукти – вони пригнічують апетит і упорядковують роботу шлунково-кишкового тракту. Досить з'їсти всього кілька штучок чорносливу або кураги, щоб відчути приємні зміни в організмі.

На третьому місці списку низькокалорійних солодощів – мед і халва. Хтось заперечить, що продукти це досить калорійні, проте їх користь для організму і для фігури перевищує мінуси калорійності. Мед очищає печінку, зміцнює імунітет, допомагає травленню. Звикли пити солодку каву? Замініть цукор на мед і ви відразу відчуєте зміни в собі. У натуральній халве багато насіння соняшнику і меду – все це корисно для травлення і загального тонусу.

Пам'ятайте, навіть на дієті можна їсти солодощі, головне, знати які і в який час доби. Помірність у всьому – ось ключ до здоров'я.