УКР
App for android App for apple
Мотивація
Подобається

Коли ти бачиш, що ця товстуха витворяє на пілоні, у тебе просто відвисне щелепа! (ВІДЕО)

27/10/2015
Коли ти бачиш, що ця товстуха витворяє на пілоні, у тебе просто відвисне щелепа! (ВІДЕО)

Якщо ти відчуваєш до чогось сильну пристрасть і це тобі приносить задоволення, ти подолаєш будь-які перешкоди, аби займатися улюбленою справою.

У Еди Марбері завжди були складні відносини з їжею. У неї навіть почалася депресія з цього приводу. А коли дівчина зустріла свого майбутнього чоловіка, ситуація із зайвою вагою тільки посилилася і зовсім вийшла з-під контролю. Її вага досяг критичної точки – 150 кілограмів.


Це остаточно зруйнувало її впевненість у собі … «Я була дуже скутою і мені було неймовірно складно налагодити контакт з людьми. Я дуже соромилася зайвої ваги і відмовлялася вірити в те, що за короткий час я набрала стільки кілограм. Я перестала ходити на концерти і матчі з бейсболу – мені просто-напросто було соромно перебувати на людях », – відверто Марбері.


Але заняття пів-денсом перевернуло життя Еди Марбері на 180 °!

До цього Еда не могла перебувати в кімнаті з дзеркалами ні хвилини. Але товстушка переступила через себе і всього лише за кілька тижнів скинула близько 30 кілограмів.


Друзі і чоловік Еди відзначають, що це зробило позитивний вплив на самооцінку дівчата і додало їй впевненості. Еда розповідає: «До занять пів-денсом я практично не користувалася косметикою і не стежила за собою. Але зараз я змінила стиль одягу і тепер стежу за своїм гардеробом і зачіскою ».


Всупереч всім негативним висловлюванням в соцмережах (доходило до того, що інтернет-тролі радили дівчині вбити себе) Еді вдалося надихнути тисячі людей в усьому світі незважаючи ні на що займатися улюбленою справою. Варто відзначити, інтернет-користувачі теж не залишилися байдужими і всіляко підтримували пристрасть Марбері до танців.


З усього цього можна зробити один простий висновок: не важливо, як ти виглядаєш. Якщо ти віриш у те, що ти зможеш це зробити, – вперед, йди і роби! Розкажи про цю чудову дівчині без комплексів своїм друзям.