УКР
App for android App for apple
Мотивація
Подобається

Одного разу ці мама і син вирішили повністю змінити спосіб життя. Результат дійсно вражає! (ФОТО)

27/10/2015
Одного разу ці мама і син вирішили повністю змінити спосіб життя. Результат дійсно вражає! (ФОТО)

Зараз в Інтернеті можна знайти величезну кількість історій про схуднення, які із задоволенням читаєш і захоплюєшся силою волі людей, які перебороли себе.

Розповідь про 48-річної Анджеле МакМанус і її 20-річного сина Бредлі – це ще один яскравий приклад сильної мотивації разом з великою роботою над собою. Раніше мати і син захоплювалися напівфабрикатами з супермаркетів, зараз же старанно займаються спортом і правильно харчуються. Ось що буває, коли мету схуднути підкріплена активними діями: результат очевидний!

Так мама і син, які любили смачно поїсти, виглядали раніше.

Анжела і Бредлі харчувалися практично тільки готовими замороженими продуктами, через що у них з'явилися проблеми зі здоров'ям.

Одного разу після сильної задишки під час їзди на сноуборді Анджела твердо вирішила, що зі здоров'ям жартувати не варто і пора щось змінювати. Так виникла ідея про здоровий спосіб життя, яку син теж підтримав.

Вони відразу відмовилися від шкідливої їжі, а потім записалися до персонального тренера.

Замінивши напівфабрикати корисними продуктами, а також наполегливо тренуючись, Анжела і Бредлі дуже змінилися і покращали.

Жінка схудла і підтяглася.

І, як вона стверджує, стала почувати себе набагато енергійніше.

А Бредлі не просто схуд, але і може тепер похвалитися гарними кубиками преса.

Ось які чудеса творять лише спорт і правильне харчування. Адже нічого нового і особливого! Ця історія вчить, що немає нічого неможливого, коли перед тобою велика мета. Якщо тобі сподобався приклад Анджели і Бредлі, розкажи про них друзям – поділися порцією мотивації і сили волі.

Першим цю новину поширив агрегатор Корупція.Інфо 

 

 

https://play.google.com/store/apps/details?id=info.korupciya.news&hl=ru