УКР
App for android App for apple
Мотивація
Подобається

Ця дівчина щодня долає бурхливу річку. Ти здивуєшся, дізнавшись, навіщо вона це робить!

15/11/2015
Ця дівчина щодня долає бурхливу річку. Ти здивуєшся, дізнавшись, навіщо вона це робить!

Тендітна дівчина Елізабет Міранда (Elizabeth Miranda) працює вчителькою в провінції Західний Міндоро на Філіппінах. Причому вона викладає не в великому населеному пункті, а в невеликій сільській школі. Багатьох вчителів відлякує робота в глушині, але дівчина ні секунди не вагалася при виборі місця, де вона буде сіяти розумне, добре вічне. Більш того, вона відчуває гордість за свою професію.
Оскільки житло Елізабет знаходиться в сусідньому селі, щодня їй доводиться долати чималу відстань до місця роботи. Тому дівчина встає раніше і відправляється в дорогу.

Спершу її шлях пролягає вузенькими стежками в оточенні мальовничих пейзажів, але потім маршрут стає все більш важким і непередбачуваним.

По дорозі в школу вчительці доводиться долати  кілька струмочків …

Крім того, на шляху є справжнісінька річка, яку можна подолати тільки вплав. Течія тут швидка, тому долати річку однією дуже небезпечно.

Тут на допомогу Елізабет приходить місцеве населення, яке перенаправляє дівчину на інший берег за допомогою надутої автомобільної камери. Дівчина вмощується верхи на колесо, а хтось із чоловіків по шию у воді буксирує вчительку на інший берег.

Жителі навколишніх сіл встановили спеціальне чергування біля річки, щоб допомогти Елізабет дістатися до школи і назад. Вони надзвичайно цінують викладачку і намагаються їй у всьому допомагати. Адже дівчина не просто вчить їхніх дітей грамоті, але й дає їм шанс на щасливе майбутнє.

Елізабет – єдина вчителька в окрузі. У школі, в якій вона викладає, всього один клас, де зібрані діти різного віку. Вони отримують тут лише початкові знання, але завдяки їм вони можуть вибитися в люди.

Просто дивно скільки у цієї дівчини рішучості і відваги. Більшість людей вже давно махнули б на все рукою і намагалися б знайти собі більш комфортну роботу. Однак Елізабет  кожен день поспішає до своїх учнів, щоб дати їм знання.

Першим цю новину поширив агрегатор Корупція.Інфо 

https://play.google.com/store/apps/details?id=info.korupciya.news&hl=ru